image1 image2 image3
logo

Deelnemers

JONGNL BUDSCHOP
Kom gezellig een kijkje nemen in en rondom de blokhut!

Bewonder de hutten die gebouwd zijn tijdens ‘Timmerdorp’!
Warm op tijdens het kampvuur, en doe mee met de gave spellen die we voor jullie in petto hebben.
Om 22.00 zorgt JongNL Budschop voor een leuke verrassing als je 10 stempels of meer hebt, deze krijg je op de Vijfsprong.

AMON
Bij Pizzeria Amon mag je van dichtbij meekijken hoe een pizza wordt gemaakt.
Als j
e zin hebt mag je zelf ook meeakken en daarna proeven wat je ervan hebt gemaakt.

BRANDWEER
Tijdens de Nacht vanhet Dorp vind je de brandweer rondom het pleintje voor de blokhut.

Hier kun je een brandweerwagen van dichtbij bekijken en er staat een leuke activiteit voor je klaar!

JUDOSCHOOL DANTAI
Judoschool Dantai geeft tijdens de Nacht van het Dorp ieder half en heel uur een stoei/judoles.
Tijd                                        Leeftijd
19.00–21.00                       t/m 12 jaar

21.00–22.55                       vanaf 12 jaar
Daarnaast zijn er ieder half uur demonstraties van onze gevorderde judoka’s.
Het enige dat je mee hoeft te nemen zijn kleren die tegen een stootje kunnen.

EHBO
EHBO verzorgt opleidingen voor: EHBO diploma, EHBO aan Kinderen, reanimatie en AED bedieningslessen. Daarnaast helpen wij organisaties van Nederweert die een activiteit organiseren v.w.b. verzorging EHBO. Kijk voor meer informatie op onze website: ehbonederweert.nl

E-VILLAGE
Gratis entree op vertoon van het deelnameboekje per groep(je)

E-Village is een gamecentrum, waar sportief bewegen, plezier en spel hand in hand gaan. Leef je uit op de nieuwste games, zoals de XBOX, Playstation of Wii. Met meer dan 40 games is er voor elk wat wils.
Een ouderwets potje biljarten, darten of tafelvoetbal is mogelijk.

JACOB GIJSEN
Hier kun je een zestal raampresentaties van koopwoningen in de juiste volgorde zetten, van laagste vraagprijs naar hoogste vraagprijs.

KESSELS AV
Kessels AV verzorgt geluidsversterking en video registraties.
Ze werken met digitale mixers waardoor een performance meteen multi-track (tot 72 kanalen) kan worden opgenomen. De videobeelden worden met meerdere camera's vastgelegd. De audio opnames worden in de studio gemixed en gemasterd en onder de gemonteerde videobeelden gezet.
Tijdens de Nacht van het Dorp verzorgen zij het licht en geluid bij de afsluiting.

KLEI HOES
Tijdens de Nacht van het Dorp is er open huis in het keramiekatelier. Tevens expositie en verkoop van keramiek. Verder worden er nog demonstraties gegeven op de pottenbakkersschijf en uitleg gegeven over de totstandkoming van klei naar keramiek.

MIDDEN-LIMBURG ACTUEEL
Tijdens de nacht van het dorp zal ons Midden-Limburg Actueel promotie team tussen de mensen lopen en loterij lootjes uitdelen waarmee de bezoekers kans maken om de vlaai van de week te winnen. Deze vlaai zal die avond verloot gaan worden onder de bezoekers en daarvan zal een artikel op onze website verschijnen.

NEVELS AUDIOVISUALS
Nevels Audiovisuals zal tijdens de Nacht van het Dorp voorbeelden draaien van zijn op freelance-basis gemaakte bedrijfsfilms, videoclips, TV-programma's, en registraties van concerten. De fims zullen gedraaid worden in café de Schans.

REDDINGSBRIGADE NEDERWEERT
Elke zwemmer een zwemmend redder!
Tijdens de Nacht van het Dorp is Reddingsbrigade Nederweert uiteraard van de partij.

Bij de stand kun je leren hoe je iemand met een touw of klos kan redden. Dat lijkt moeilijker dan het is. Voor meer informatie over onze vereniging kunt u terecht bij onze aanwezige vrijwilligers.

DE RODE DRAAD
De winkel is tijdens de Nacht open. Er is veel te zien, zoals een uitgebreide brei- en haakwolvariatie. Verder alle fournituren, zoals naalden, garens enz. Maar het meest belangrijke is de kleding reparatie service.

CAFÉ DE SCHANS
Tijdens de Nacht van het Dorp staan de deuren van Café/Zaal de Schans voor iedereen open. Er zullen diverse demo's worden gegeven van verenigingen die hier hun thuislokaal hebben. Ook zullen er een paar lokale bedrijven laten zien wat ze in huis hebben met betrekking tot audio en film.

SHINTAI BUDOSCHOOL
In het sportcentrum in Nederweert kun je altijd terecht voor lessen in kickboksen, of je nu een beginner bent of juist al een gevorderde kickbokser. Het maakt hierbij niet uit of je wel of geen wedstrijden wilt gaan kickboksen. Je krijgt de vrijheid om te kickboksen op je eigen niveau. Wel wordt van je vereist dat je jezelf onderwerpt aan de discipline en gedragscodes die zo typisch zijn bij deze Oosterse vechtsport. Bij de instructeurs van Shintai staan respect, sportiviteit en liefde voor de sport hoog in het vaandel. Ongeacht je persoonlijke doelstelling ben je van harte welkom bij Shintai om te leren kickboksen.
Tijdens de Nacht van het Dorp is er kickboksen tot 20.00.

SPORTIVALIFE
Maak kennis met Sportivalife tijdens de Nacht van het Dorp. Deze avond wordt er voor jullie een informatieve speurtocht georganiseerd door het volledig vernieuwde centrum. Test je kennis op basis van feiten en fabels. De 10 best beantwoorde routekaarten ontvangen van Sportivalife een leuk presentje.

TUINWINKEL DE VERRASSING
Vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur geldt op alle buitenpotten 20% korting.
Op alle overige artikelen zoals vazen, cadeau artikelen enz. wordt die avond 10% korting gegeven.

HANDBOOGVERENIGING WILLEM TELL
Ken jij de sport handboogschieten? Ben jij nieuwsgierig naar de sport? Dan is de Nacht van het Dorp hét moment om dit te ontdekken!
Maak kennis met handboogschieten bij HBV Willem Tell!

BLOEMIST JOHAN WINTERS
Tijdens Nacht van het Dorp kunnen jullie een kijkje komen nemen in deze mooie winkel. Hier wacht een leuke quiz op jullie. Uit alle ingevulde antwoordformulieren wordt een winnaar getrokken, hij/zij wint een mooi boeket bloemen in vaas!
De NvhD is een activiteit van

Mede mogelijk gemaakt door de

Logo-provincie-limburg-wit

2024  Nacht van het dorp   vormgeving hoenenenvandooren