image1 image2 image3
logo

algemene informatie

NACHT VAN HET DORP HERKENBOSCH
24 september is het zo ver, de tweede editie van ‘Nacht van het Dorp’.

Tussen 18.00 uur en 22.00 uur zetten meer dan 30 bedrijven, horecagelegenheden, verenigingen en particulieren de deuren open voor hun dorpsgenoten.
Bekend of onbekend, ga deze avond eens een kijkje nemen want elke deelnemer zorgt voor een leuke presentatie. Ervaar op deze bijzondere manier wat uw dorp allemaal te bieden heeft.


Folder en plattegrond: In de week voorafgaande wordt huis aan huis een folder bezorgt waarin alle deelnemers en hun locaties beschreven zijn. Houdt uw brievenbus dus in de gaten.

Huifkar: Tijdens de nacht van het dorp rijdt er een huifkar door het dorp, de haltes kunt u vinden op de plattegrond op de achterzijde van de folder.

Sterrenpakker: Leden van Jong Nederland verkopen op zaterdag 17 en 24 september bij Jan Linders “sterrenpakkers” à € 2,50. Hiermee dingt u mee naar 3 royale boodschappenpakketten. Voor kinderen is de sterrenpakker € 1,- en de prijs een heerlijk snoeppakket. De trekking vindt plaats tijdens de afsluiting in de Harch.

Vlaai en Koffie: naast de kans op één van de drie boodschappenpakketten is uw “sterrenpakker” op 24 september ook nog geldig voor een gratis stukje vlaai en een kopje koffie tussen 18.00 uur en 20.00 uur bij Jan Linders. 

Afsluiting: de avond wordt na 22.00 uur afgesloten in de Harch waar alle deelnemers en dorpsgenoten welkom zijn voor een borrel en een gezellige nazit. Tevens zullen er foto’s getoond worden van de presentaties die deze avond hebben plaatsgevonden bij de deelnemers en is er rond 22.30 de trekking van de sterrenpakkers.

Zorgt u er samen met ons voor, dat HERKENBOSCH BRUIST deze avond?

 

De NvhD is een activiteit van

Mede mogelijk gemaakt door de

Logo-provincie-limburg-wit

2024  Nacht van het dorp   vormgeving hoenenenvandooren